5/5/12

Πρόβλημα με τις κάλπες!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε ξαφνικά, λίγες ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες. Συγκεκριμένα, ο ξυλουργός Ευπροσήγορος Μελαμίνης, ο οποίος είχε αναλάβει την κατασκευή των καλπών, τις παρέδωσε μεν στην ώρα τους, αλλά χωρίς να έχει δημιουργήσει σχισμή ώστε το ψηφοδέλτιο να μπαίνει μέσα.
Την ανακάλυψη αυτή την έκανε ένας παρατηρητικός υπάλληλος της νομαρχίας Βατραχοκάστρου, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τους αρμοδίους.

"Το ατυχές αυτό περιστατικό αποδεικνύει την ορθότητα των θέσεών μας", δήλωσε στον Κήρυκα ο εκπρόσωπος τύπου του Πανβατραχοκαστριώτικου Κόμματος Σωτηρίας. "Φταίμε όλοι κι αν δεν αλλάξουμε και δεν προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις, δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση."

"Το ΠΑΚΟΣ διέλυσε τα πάντα", είπε ο εκπρόσωπος της Νεοχριστιανικής Ηθικολογίας. "Τη Δευτέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση θα στήσουμε εξεταστικές επιτροπές και θα έχουμε ανάπτυξη όπως είπαμε και στο Ζάβειο 6".

"Θα συνεργαστούμε για να φτιαχτούν νέες κάλπες, με όσους συμμερίζονται έστω και ελάχιστα τις θέσεις μας", τόνισε ο εκπρόσωπος της Συμπαθητικής Αριστεράς.
Αντίθετα, ο επρόσωπος της  Ριζοσπαστικής Προόδου, επέμεινε ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί μόνο με εκείνους που δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.
"Δε συνεργαζόμαστε δε συμβιβαζόμαστε", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κ.Κ. Βατραχοκάστρου 

"Εγώ θα τον είχα απολύσει την ίδια στιγμή", δήλωσε, αναφερόμενος στον κ. Μελαμίνη, ο υποψήφιος της Πράξης, Μάνος Μόνος.

Ο εκπρόσωπος των Ανυποχώρητων Βατραχοκαστριωτών δικαιολόγησε απόλυτα τον κύριο Μελαμίνη:
"Τι να σου κάνει ο άνθρωπος. Ένα μυαλό είχαμε, μας το πήρε το μνημόνιο. Που μου θέλουν και σχισμή στις κάλπες. Ας μας δώσουν πρώτα οι Οστρογότθοι τα χρήματα που μας χρωστούν από την καταστροφή του Βατραχόκαστρου το 321 μχ... Προδότες! Ε προδότες!"

"Κανένα πρόβλημα", δήλωσε τέλος ο υποψήφιος του Αργυρού Λυκόφωτος Περίανδρος Ουρακοτάγκος. "Θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους κύβους σαν σκαμνάκι για τις κρεμάλες που θα στήσουμε από Δευτέρα".

Στη φωτογραφία οι ψηφοφόροι περιμένουν υπομονετικά να βρεθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: